Training Business Coaching Essentials

Zet jouw expertise en vaardigheden in om ondernemers te helpen met hun uitdagingen

Van vakbekwaam naar Trusted Advisor

Wil jij als professional:

  1. Weten waar jouw échte kracht zit en hoe je doelen kunt bereiken zonder dat je energie aan de verkeerde zaken besteedt? Oftewel, dat je werkt vanuit je natuurlijke talent? 
  2. Gesprekstechnieken eigen maken voor solution selling, probleemoplossing en het realiseren van langdurige klantrelaties en conflicthantering?
  3. Gerichte interventie- en coachingtechnieken kunnen toepassen op ondernemers die vastlopen in hun groei?
  4. Leren inzien aan de hand van onze analysetool op welke drie onderwerpen ondernemers zich moeten richten om de volgende fase van groei te bereiken, met als doel: waarde-opbouw en continuïteit van hun bedrijf?
  5. Kennis uitwisselen, netwerken en teambuilding met andere ondernemende professionals? 

Van vakbekwaam naar trusted advisor 

Je werkt net zoals wij het liefst met ondernemers. Ondernemers hebben vaak pittige meningen en dat is ook nodig. Anders komen ze niet door de lastige fases heen. Bovendien is het bedrijf soms hun kind, passie of pensioen. Hoe het ook zij, het is altijd hun eigen geld en vermogen. Dat maakt werken met ondernemers anders, direct, spannend en uitdagend. Dat vraagt om gerichte (interventie)technieken om het gesprek aan te gaan, ze los te krijgen als ze vastzitten en zo te helpen groeien. Hoe ontwikkel jij je nu tot Trusted Advisor vanuit jouw expertise? Wat levert deze training jou op

De training Business Coaching Essentials zorgt in de basis voor ontwikkeling van jezelf en jouw adviespraktijk of onderneming. En biedt je instrumenten om andere ondernemers te helpen groeien en waarde te vermeerderen. Je maakt interventietechnieken eigen en krijgt inzicht in communicatiestijlen. Inclusief tools en handvatten. Je leert adviesrelaties bouwen voor het leven.

Het geheim? De manier van omgang met ondernemers: een combinatie van harde en zachte elementen.  

De training behandelt verschillende gespreksmethodieken waarmee je de basis legt voor een langdurige klantrelatie. Een klantrelatie op basis van echt contact en vertrouwen. Hiermee zet je een eerste stap om de manier van omgang, cultuur, intensiteit en authenticiteit binnen een onderneming te veranderen. Met als uiteindelijk doel ondernemers gefocust helpen met waarde-opbouw en continuïteit van hun bedrijf.  

De training Business Coaching Essentials brengt je kortom van inhoudelijke en vakbekwame professional naar de rol van Trusted Advisor. 

 

De training bestaat uit: 

 • Talententest en feedbacksessie: Wat is jouw echte talent, wat pas je toe, kun je nog verder ontwikkelen en wat zijn je blinde vlekken? Deze test maakt jouw natuurlijke kracht helder. Duur: na het maken van de online test volgt een twee uur durend terugkoppelgesprek met een businesscoach. 
 • De 7-stappen om een relatie te bouwen: Basistechniek voor effectieve gesprekken en het bouwen van lange termijnrelaties. Met deze methode geef je inzicht waar, wanneer en hoe jouw gesprekspartner aanloopt tegen belemmeringen. Duur: 2 dagdelen. 
 • Business Coaching Skills: Wat kun je doen wanneer ondernemers vastzitten in hun overtuigingen? Hoe creëer je beweging? Je maakt interventietechnieken eigen. Duur: 2 dagdelen.  
 • GrowthFactory analysetool: de Reis van de ondernemer maakt inzichtelijk waar een ondernemer staat in zijn ontwikkeling en die van zijn onderneming. Je helpt hem inzien wat nodig is om verder te groeien en gefocust waarde op te bouwen. Duur: 2 dagdelen. 
 • Toegang tot het GrowthFactory Network. Onze community van Business Coaches, (voormalig) ondernemers en professionals. Een inspirerende groep gelijkgestemden die kwaliteit, kennis en ontwikkeling hoog in het vaandel heeft staan. In de projecten die we met elkaar doen maar ook tijdens de periodieke kennissessies. Sessies waar we inspirerende onderwerpen en de laatste inzichten op actuele thema’s delen en bespreken. 

 

Via deze link vind je onze brochure met meer informatie over de training Business Coaching Essentials.

Waar en wanneer

De eerstvolgende training is op 19 september. De overige dagen van deze training zijn 3 oktober en 31 oktober 2019 (vol). Binnenkort volgt een nieuwe datum. Bij interesse voor de volgende lichting kun je je aanmelden via het inschrijfformulier.

Locatie: kantoor GrowthFactory, Harteveldseweg 34D Diemen.

We hebben plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Investering

De investering bedraagt € 2.950 (excl. BTW).

Daarvoor krijg je drie dagen training in de GrowthFactory Business Coaching Essentials op locatie inclusief hand-outs, koffie/thee, lunch, overige drankjes en afsluitende borrel op de laatste dag.  

Inbegrepen is ook een talententest t.w.v. € 750,-. Deze test geeft een haarscherp beeld van jouw natuurlijke en verborgen talent. In een terugkoppelingsgesprek van twee uur nemen we jou mee in jouw profiel. Wat zijn jouw natuurlijke competenties? Welke zijn nog ontwikkelbaar? Wat is jouw aangeleerd – en daarmee kwetsbaar – gedrag?

Veel geleerd!

Ruim 30 andere adviseurs gingen jou voor in deze training. Veelgehoorde feedback is: enthousiast, inspiratie, nieuw netwerk en een grote stap in de persoonlijke ontwikkeling. Desgewenst brengen we je in contact met een van de deelnemers zodat je het zelf kunt navragen.

Niet goed…?

… geld terug! Mocht het onverhoopt gebeuren dat je aan het einde van de 1e dag denkt: ‘Dit is niks voor mij’, dan krijg je van ons je geld terug. Onvoorwaardelijk.

Inschrijving training Business Coaching Essentials

Wil je meer informatie? Neem dan even contact met ons op. Mail of bel Robert via robert@growthfactory.nl of 06 50 625766.