GrowthFactory kerstige groet

EEN GROEIZAAM JAAR

Timing is everything. De opstartfase van GrowthFactory loopt parallel aan het economisch herstel, en dat is te merken! Ondernemers willen, kunnen en moeten verder groeien.

2015:

Vanaf dag één zijn wij niet te stoppen. In januari hebben wij onze krachten gebundeld en de lopende activiteiten samengevoegd. In mei stond het concept van GrowthFactory als een huis en in juli volgde de lancering van de website. Groei is wat ons drijft, en dat willen wij graag delen. In minder dan vijf maanden hebben wij 30 ondernemers mogen helpen met hun groeiambities. Daar zijn wij heel trots op!

2016:

Wij verwachten dat 2016 politiek gezien een roerig jaar zal worden. Toch zullen voor ondernemers de stijgende lijn in de economie en de daarbij behorende groeikansen doorzetten. Flexibiliteit is hier het toverwoord. In een omgeving die steeds sneller verandert zullen organisaties die makkelijk schakelen de meeste kansen creëren.

Tip: Flexibiliteit werkt enkel vanuit een goede basis – de infrastructuur. Koppel dit aan een heldere visie en inspirerend leiderschap, en 2016 lacht je toe!

Tenslotte willen wij onze businesspartners, leveranciers, klanten en overige relaties bedanken voor een groeizaam jaar. Wij kijken ernaar uit om in 2016 samen nieuwe stappen te zetten. Wij wensen iedereen heel fijne feestdagen en een fantastisch nieuwjaar toe!

Kijk-tip: GrowthFactory sluit 2016 af met deelname aan het RTLZ-programma ‘Ondernemerszaken’, dat op 22 december om 11:20 uur wordt uitgezonden en herhaald op 23 december om 13:20 uur en 24 december om 14:15 uur.

1 Reactie
  • Anette Rijnaard
    Geplaatst op 15:17h, 20 december Beantwoorden

    Robert, gefeliciteerd met jullie succes en ik wens jullie voor 2016 een heel inspirerend jaar!

Geef een reactie