MASTERCLASS DE REIS VAN DE ONDERNEMER

Ontdek jouw reis als ondernemer

Ondernemen kun je vergelijken met het maken van een reis. Een reis waarin je van alles tegenkomt. Successen, uitdagingen en teleurstellingen. Soms zie je ze aankomen maar vaak ook niet. Onderzoek heeft laten zien dat iedere ondernemer dezelfde groeifasen doormaakt tijdens zijn of haar ondernemersreis. Het enige verschil is het tempo en hoe je met de verschillende uitdagingen per fase omgaat.

Inzicht in jouw groeifasen

Toen je begon met ondernemen, voelde dat ongetwijfeld goed. Heel goed. Je ging vol energie en vertrouwen van start met de gedachte: ik ga het anders en beter doen! Na deze start ga (of ging) je als ondernemer door verschillende groeifasen. Die elke keer worden afgewisseld met hoogte- en dieptepunten. Ook in je gevoel: soms ben je superblij, soms gefrustreerd en soms zelfs gedesillusioneerd. Deze gevoelens gaan op en neer en bepalen uiteindelijk het succes van je bedrijf. De ontwikkeling van je onderneming en alle fasen die je doormaakt, is wat wij noemen de reis van de ondernemer.

Welke groeifasen zijn dat precies? Wat kenmerkt elke fase, welke uitdagingen kom je tegen en hoe word je die als ondernemer de baas? Dat is precies wat we in de masterclass de reis van de ondernemer én met jou gaan behandelen. Gedurende een middag nemen we je mee in de verschillende fasen die jij doormaakt tijdens jouw reis. Je (h)erkent dat jouw onderneming continu in beweging is. Waarbij telkens andere zaken of skills belangrijk zijn om verder te groeien in omzet, klanten en je persoonlijke ontwikkeling. De masterclass helpt je om uitdagingen de baas te worden en gefocust te groeien naar de volgende fase. Zo bouw je duurzaam aan een succesvolle onderneming.

Wil je meer weten over jouw reis als ondernemer?

Schrijf je dan in voor deze masterclass.Voor wie is de reis interessant

Voor iedere ondernemer, maar vooral voor ondernemers die hard groeien en (beginnen te) ervaren dat het niet meer zo makkelijk of succesvol is als aan het begin. Voor ondernemers die het steeds druk hebben en zaken daardoor minder goed overzien dan voorheen. Ondernemen was zo leuk, wat kan ik doen om dat gevoel terug te krijgen?

Wat levert deze masterclass op

  • Inzicht in welke groeifase jij zit met jouw onderneming
  • Inzicht in waarom zaken lopen zoals ze nu lopen
  • Een helder beeld over hoe je verder kunt groeien
  • Weten welke actiepunten specifiek focus behoeven om jouw volgende groeistap te kunnen zetten

 

Naast het inzicht, zijn het vooral de interactie en de ervaringen van de aanwezige ondernemers die dit tot een waardevolle middag maken.

Wanneer, waar en hoe laat

Deze masterclass wordt regelmatig op verschillende locaties in het land gegeven. De eerstvolgende masterclass is op donderdag 12 september in Diemen van 13:00 – 17:00 uur.

Wat is de investering

De masterclass is gratis. De enige investering is jouw tijd en betrokkenheid.

Hoeveel mensen

We hebben ruimte voor maximaal 10 ondernemers.

Inschrijving Masterclass ‘de reis’