Business Review

Uit onderzoek (bron: Brookz) blijkt dat 43% van de ondernemers de waarde van zijn bedrijf overschat. En 32% de waarde onderschat. Naast omzet en winst zijn er meerdere factoren die de waarde bepalen; factoren waar je als ondernemer gestructureerd aan kan bouwen. Maar: hoe bouw je nu precies aan de waarde van je onderneming? En wanneer begin je daarmee? Wij hebben voldoende kennis van deze zaken om je gericht op weg te helpen met inzicht via onze Business Review en met een concreet plan. En de waarde van je onderneming te vermeerderen.

Met de Business Review weet je in één week waar je staat met jouw onderneming. En: welke drie tot vier onderwerpen de komende jaren specifiek van belang zijn om de waardevermeerdering te realiseren, ook voor eventuele kopers en investeerders. Met de Business Review heb je kortom jouw roadmap in handen.

Wat we doen

De Business Review neemt ongeveer een week in beslag. Afhankelijk van de bedrijfsomvang inclusief één á twee dagen persoonlijke interviews met zowel de ondernemer(s) als een aantal kritische teamleden van de onderneming.

De Business Review houdt drie onderdelen tegen het licht:

  • Jouw reis als ondernemer; in welke fase zit jouw onderneming?
  • Het GrowthFactory Inkomenmodel, waarin dé elementen die van levensbelang zijn voor het maximaliseren van inkomen en omzet, vanuit alle hoeken worden bekeken.
  • De Competentiematrix. Een model dat de twintig bedrijfskritische onderdelen analyseert voor een concreet beeld van de benodigde stappen voor structurele verhoging van je bedrijfswaarde.

De Business Review wordt gedaan door een groeiprofessional van GrowthFactory, inclusief verslaglegger en vindt plaats op locatie.

Vervolgens vindt verwerking en analyse van alle informatie plaats om te komen tot drie concrete en praktisch toepasbare aanbevelingen om de volgende groeifase te bereiken. Een en ander wordt verwerkt in een overzichtelijk en compleet rapport, inclusief geanonimiseerde feedback en input van de teamleden. Dit leidt veelal tot een frisse, vernieuwende blik op kansen en blokkades. Een rapport kortom, dat jou en je team handvatten geeft om direct mee aan de slag te gaan.

Wil jij ook werken aan meer rendement en minder stress?Je volgende groeistap zetten

Een GrowthFactory Business Review is zeer geschikt voor ondernemers die al een aantal jaar ondernemen, vastzitten en snel inzicht willen in hoe ze concreet verder kunnen. Of voor ondernemers die te hard groeien en willen weten met welke onderwerpen ze grip op de groei krijgen.

Investeren in groei

Een Business Review heb je vanaf  7.000 euro exclusief BTW. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende intake of vraag onze referenties op om te horen wat onze klanten hiervan vonden en… wat ze hiermee bereikten.

Wil je een rustiger tempo?

Kies voor onze dienst Sparren over groei. Binnen een half jaar gaan we samen bouwen aan jouw business.

Andere ondernemers kozen ook

Meer weten over Business Review?