Groeifase-check

Om koers te kunnen bepalen, heb je naast een bestemming ook een startpunt nodig. Wil je als ondernemer weten in welke groeifase jij je bevindt en wat de drie aandachtspunten zijn om de volgende fase te bereiken?

wat we doen

Een GrowthFactory Groeifase-check geeft jou als ondernemer inzicht in je huidige groeifase en op welke punten je je moet richten om verder te groeien en de volgende fase te bereiken.

Dit inzicht verkrijg je in een sessie met één van onze groeiprofessionals op basis van De Reis van de Ondernemer. Aan de hand van dit model bespreken we de verschillende stadia van groei, de bijbehorende gevoelens en de strategische denkrichtingen die bijdragen aan het doorbreken van de muren waar je als ondernemer voor komt te staan. De duur van de sessie is drie uur.

De Reis van de Ondernemer leidt direct tot inzicht, namelijk:

  1. Waarom bepaalde groeifases zich altijd, bij iedere ondernemer voordoen (en voelen zoals ze voelen).
  2. Welke drie punten de komende maanden focus behoeven om verder te komen.

Een concrete en praktische sessie kortom.

Weten hoe snel jij koers kunt bepalen?Startpunt-Eindpunt=koers

Een GrowthFactory Groeifase-check is zeer geschikt voor ondernemers die zich alleen en/of onzeker voelen en inzicht willen in de volgende stappen in hun ondernemersreis.

Investeren in groei

De investering in een Groeifase-check bedraagt 550 euro. Aanvullend kun je ervoor kiezen om een verslag van de sessie te ontvangen, in dat geval bedraagt de investering 800 euro.

Wil je een snel en compleet beeld van de groeistatus van je bedrijf?

Kies voor onze dienst Business Review. Binnen een week krijg je een volledige analyse van jouw groeiplan.

Andere ondernemers kozen ook

Meer weten over onze Groeifase-check?