Ik groei te hard

turbo-groei

Is jouw bedrijf keihard aan het groeien en begin je je nu af te vragen hoe je grip op de groei krijgt? Ondernemers doen deze fase van groei soms af als een “luxe-probleem”, maar onderkennen dat deze fase kritisch kan zijn voor het voortbestaan van een bedrijf kan ondernemers veel problemen besparen. De druk op de organisatie wordt hoog, de levertijden komen onder druk, de medewerkers (en jijzelf) raken oververmoeid, de kwaliteit van de dienstverlening kan afnemen. In het ergste geval beginnen klanten te klagen of nog erger lopen organisaties het risico op reputatieschade.

Deze fase vraagt om veel investeringen en alles moet gefinancierd kunnen worden. Een mooie periode en zeker ook een stressvolle periode.

Wij helpen jaarlijks vele ondernemers met dit vraagstuk. Omdat iedere ondernemer of onderneming verschillende wensen kan hebben, bieden we naar behoefte een selectie van onderstaande diensten

Wil je de komende maanden gebruiken om eerst voor jezelf eens de boel op een rijtje te krijgen met betrekking tot jullie toekomstige groei? Laat ons je helpen met je gedachten te structureren en nieuwe inzichten op te doen. Voor jou zou Sparren over Groei een goede optie zijn. Klik op onderstaande knop om meer over deze oplossing te lezen.

Ben je de laatste tijd hard gegroeid maar heb je nu het idee dat je de richting voor de toekomst een beetje aan het kwijt raken bent en dat je collega’s niet dezelfde kant op denken als jij? Kijk eens bij onze Visie & Intentie workshop om voor jezelf en je team weer een helder plaatje te krijgen voor de komende drie jaar. Klik op onderstaande knop om meer over deze oplossing te lezen.

Groei je hard en wil je doorpakken? Dan is een Business Review echt iets voor jou. In een paar dagen geven wij jou beeld bij de volgende drie punten waarop je je voor je volgende groeistap kunt focussen. Klik op onderstaande knop om meer over deze oplossing te lezen.

Ook kunnen we je helpen bij  het klaar zetten van de Infrastructuur om groei te kunnen faciliteren. Dat begint met rust creëren bij jou en in jouw organisatie. We helpen bij het op niveau houden van je dienstverlening/ productie.

Vraag ook eens naar ons Partnerpakket: Besluitvorming is veelvuldig nodig in deze fase en vraagt om afstemming tussen aandeelhouders en/ of bestuurders. Soms verloopt de besluitvorming stroef of gaat het gewoonweg te langzaam. Wij helpen inzicht te geven in de mechanismes die in een partnership meespelen bij besluiten. Hierdoor ontstaat alignment, een betere samenwerking en communicatie.

Zit hier niet tussen wat je zoekt, neem dan contact met ons op want de mogelijkheden zijn eindeloos.