Sparren over Groei

Bij ondernemen ben je aangewezen op jezelf bij het nemen van beslissingen, zelfs als je werkt met zakenpartners. Dat kan een eenzaam gevoel geven. Wil je of willen jullie sparren over groeipijnen of het uitblijven van de volgende groeifase?

Aan de slag

Je gaat aan de slag met één van onze groeiprofessionals, sparringpartners van ondernemers/partners. In een maandelijks gesprek identificeer en tackel je de op dat moment blokkerende issues voor je groei. Dit alles aan de hand van onze GrowthFactory methodiek.

We halen je één keer per maand in een sessie van twee uur uit de operatie. We stellen gezamenlijk jouw groeiambitie vast en bespreken de issues die blokkeren bij het realiseren van je ambitie. We helpen om snel en effectief inzicht te verkrijgen, zodat besluiten nemen rondom groei en opbouw van waarde in je bedrijf eenvoudiger wordt. Na een half jaar evalueren we of het tempo en de aanpak nog aan je behoeftes voldoen.

Daarnaast kun je jouw sparringpartner altijd bellen voor vragen, sturen we je per e-mail praktische tips en nemen we je mee in ons netwerk.

Wil jij ook werken aan meer rendement en minder stress?Eerste stap zetten om te groeien

Sparren met onze groeiprofessionals is uitermate geschikt voor ondernemers die de eerste stap willen zetten naar groei. In jouw tempo en binnen je budget.

Investeren in groei

We helpen jou als ondernemer elke maand met inzicht en realisatie van je groeiambitie voor

€ 550 (begeleiding 1 persoon) of € 750 (begeleiding 2 personen) per maand. Hierbij gaan we uit van een halfjaarabonnement om samen echt resultaat te boeken.

Wil je heel snel starten met groeien?

Kies voor onze dienst Business Review. Binnen twee dagen krijg je een volledige analyse van het groeiplan.

Andere ondernemers kozen ook

Ik wil graag contact over Sparren