Sluit jij je bij ons aan?

Je bent een expert in jouw vakgebied met veel ervaring binnen een specifieke sector of discipline en je hebt gekozen voor de dynamiek van het ondernemerschap? Je haalt er veel voldoening uit om ondernemers verder te helpen met hun groei-uitdagingen? Dan kunnen wij elkaar behoorlijk wat toegevoegde waarde bieden.

GrowthFactory werkt met een select gezelschap van zelfstandige groeiprofessionals. Pas jij bij dat gezelschap? Dan kun je alleen of samen met andere groei- of businessprofessionals door ons worden ingezet bij het brengen van inzicht in complexe situaties en/of bij het realiseren en implementeren van oplossingen voor onze ondernemers.

Dit gebeurt niet alleen via ons, maar vooral mét ons; je staat er dus niet alleen voor. Je kunt voor je project vertrouwen op onze expertise en support.

Bovendien zorgen we er met onze GrowthFactory Academy voor dat je je, naast een gedegen basis, ook verder kunt specialiseren op het gebied van ondernemen en groei om jezelf te ontwikkelen en een diversiteit aan opdrachten te kunnen draaien.

Daarnaast organiseren wij inspirerende events en borrels om elkaar beter te leren kennen en van elkaar op de hoogte te blijven.

Interesse om eens verder met ons van gedachten te wisselen? Neem via de knop hieronder gerust contact met ons op.