Masterclass – Nooit meer te druk

Je business groeit. En jouw actielijst ook. Door AAN de groei van je bedrijf te werken zorg je dat je minder dagelijkse hektiek ervaart.

Je merkt dat de zaken goed gaan. Wat een luxe. Je merkt tegelijkertijd dat het te druk wordt. Hoe organiseer je werk en tijd nu zodanig dat de operatie draait en jij de rust en ruimte voelt om AAN je bedrijf te werken. In plaats van continu in de dagelijkse operatie te zitten?

Voor wie is deze masterclass interessant

Voor ondernemers die druk zijn met de dagelijkse beslommeringen van hun onderneming. Met vooral de uitvoering van taken en daardoor nauwelijks tijd hebben voor zaken die het bedrijf verder brengen. Zoals nieuwe ideeën, nieuwe producten, nieuwe klantgroepen. En aandacht voor de groei van medewerkers. Hoe meer je IN je onderneming duikt hoe meer er gemopperd wordt, lijkt het. Door je mensen, klanten, je gezin thuis omdat je er zo weinig bent. Eigenlijk vind je het inmiddels zelf ook een stuk minder leuk om te ondernemen. Je had toch een stip op de horizon? Door de dagelijkse hectiek en druk in jouw agenda lijkt deze verder weg dan ooit…

 

Plek voor 10 deelnemers

Interactie en ervaringen delen met andere ondernemers is een belangrijk uitgangspunt van deze masterclass. Daarom is er plek voor een beperkt aantal deelnemers: 10 ondernemers.

Wil jij het minder druk hebben in de operatie en focussen op zaken

die zorgen voor verdere groei van jouw onderneming?

 

Schrijf je dan in voor deze masterclass.Wat bedoelen we met IN en AAN je bedrijf werken?

In jouw onderneming zijn er dagelijks tientallen vraagstukken die aandacht behoeven. Operationele zaken als klanten, personeel, administratie, etc. De infrastructuur op orde hebben. De doe-dingen. Stuk voor stuk belangrijk voor de omzet en de dagelijkse gang van zaken IN jouw onderneming. Zaken die je over kunt laten aan specialisten. Zodat jij je bezig kunt houden met nieuwe ideeën of groeistrategieën.

Bij die laatsten werk je namelijk AAN je bedrijf. Denk aan taken en verantwoordelijkheden goed organiseren. Nieuwe producten ontwikkelen. Een opleidingsprogramma voor je medewerkers. Je visie borgen. En nog veel meer. Waardoor je zorgt dat je bedrijf vooruitgaat omdat iedereen doet waar hij of zij goed in is. En jij minder meewerkend voorman bent maar stuurt als ondernemer.

Wat levert deze masterclass jou op

Evenwicht tussen IN je bedrijf werken en AAN je bedrijf werken. Zodat jij jouw onderneming zó inricht dat de organisatie loopt en jij niet meer de dagelijkse druk ervaart van taken afwerken.

Je maakt jouw dagelijkse agenda en bedrijfsvoering inzichtelijk. Je doelen worden helder en ook hoe je die bereikt. We geven je in een middag concrete en praktische handvatten om die twee samen te brengen. En het vanaf nu anders te doen. Dit doen we aan de hand van de volgende checklist:

  • Waar gaat je tijd aan op
  • Wat veroorzaakt het gevoel van ‘te druk’
  • Wat is nodig en belangrijk voor de groei en toekomst van je bedrijf
  • Waar wil je naar toe en wat moet (dan) veranderen
  • Hoe kom je daar; je stelt een 5-stappenplan op om daar te komen
  • 1 uur coaching/sparren (telefonisch) na de masterclass

Wanneer en door wie

We organiseren deze masterclass op 22 augustus (vol). Binnenkort volgt een nieuwe datum.

Bewust midden in de vakantieperiode. Hét moment om het even wat rustiger aan te doen. Een ideaal moment ook om te bedenken hoe je de tweede helft van 2019 gaat aanpakken.

Karin Verhagen – partner bij GrowthFactory – neemt je mee op deze middag.

Waar en hoe laat

De masterclass is bij ons op kantoor in Diemen

Hartveldseweg 34D – Diemen

Van 13:00 tot 17:00 uur

Daarna is er een borrel om nog even na te praten en te netwerken.

Wat is de investering

De investering in jouw plan om de tweede helft van dit jaar niet meer te druk te zijn in de operatie en dus strategisch in te zetten op groei van jouw onderneming is € 245,- excl. BTW.

Inschrijving masterclass “Te Druk”