Naast onze blog artikelen en tips schrijven we ook met enige regelmaat gratis whitepapers over onderwerpen die spelen bij ondernemers. Hieronder tref je een overzicht. Staat het onderwerp waar jij iets over wilt weten er niet tussen, laat het ons weten en wellicht behandelen we dat binnenkort ook in ons blog of in een whitepaper.

8 tips voor structuur en rust - Whitepaper

8 tips voor rust en structuur

Structuur is onlosmakelijk verbonden met het leven, groei en ondernemerschap. Heb jij ook teveel taken op je bord? Overzie je niet meer wat nu het meest belangrijk is om zelf te doen? Word je gek van al die e-mails die binnenstromen? Dan is dit whitepaper iets voor jou! In dit whitepaper geven we je 8 tips waarmee jij meer grip krijgt op jezelf en je bedrijf. Wil jij ook meer rust in je hoofd? Download dan hier onze gratis whitepaper en ontvang 8 tips om te werken met meer rust en structuur.

Whitepaper Succesvol ondernemen

Succesvol groeien

De groei van jouw onderneming gaat in fasen. Bij elke fase hoort een gevoel. Natuurlijk voel je het liefst elke dag een flow, helaas gaat groei ook gepaard met frustratie, stress en zelfs desillusie. Weten in welke fase jij zit als ondernemer en welk gevoel daarbij hoort, zorgt ervoor dat je besluiten beter neemt en gericht kunt sturen naar de volgende fase. Waardoor jouw onderneming succesvol(ler) groeit, met een (nog) betere waardeopbouw én gegarandeerd meer rust. Zin in? Download dan hier onze gratis whitepaper over jouw ondernemersreis.

10stap

Exit in 10 stappen

Je wilt je onderneming verkopen, of denkt erover, uiteraard tegen de beste prijs. Dat begint met een waardering van je bedrijf en vervolgens waardecreatie. Maar wat komt er allemaal nog meer bij een bedrijfsverkoop of bedrijfsovername kijken? Wij hebben de 10 stappen naar een exit uiteen gezet voor ondernemers in een whitepaper; een waardevol handvat bij je bedrijfsverkoop.